Sportsnet/aktivitetsnet

Sportsnet

I sportens verden benytter man net til flere forskellige ting. Det kan være net til bolde, afskærmningsnet net på sportsarenaer, legenet og klatrenet på naturlegepladser.

Hos Comet Trawl har vi leveret sportsnet i mange størrelser og afskygninger til mange forskellige funktioner. Vi har derfor opbygget en solid erfaringsbase indenfor denne gren af netproduktion, og vores vodbinderier i Esbjerg og Thyborøn har leveret net og reb til sport og forlystelser i hele Danmark og Norden.

Net til sportsarenaer

Vi har leveret sikkerhedsnet mellem bane og tilskuere på sportsarenaer, og sikkerhedsnet til udebaneafsnit. At lave sikkerhedsnet og afskærmningsnet til sportsarenaer og idrætshaller kræver en forståelse for publikums behov, samtidig med, at nettet skal fungere som sikkerhed for både publikum og spillerne på banen. Et sikkerhedsnet til sportsarenaer og idrætshaller må ikke være for tykt, og samlingerne må ikke være synlige eller blokere for publikums udsyn til banen.

Vi binder net til alle typer kunder, fra topprofessionelle sportsklubber til amatøridrætsforeninger og til skolelegepladser. Vores afskærmningsnet kan blandt andet opleves på Vejles – og Esbjergs Superligastadioner og på diverse ishockey-arenaer, hvor de sørger for sikkerheden mellem publikum og banen.

Naturlegepladser og idrætsklubber

Vi leverer både klatrenet og edderkoppenet til naturlegepladser og til Dansk Firma Idræt. Begge kan leveres i tov eller taifun med den korrekte maskestørrelse, der følger lovkravene på området. Edderkoppenet benyttes af Dansk Firma Idræt til motorikøvelser og tekniktræning, hvor anvender forskellige teknikker til at opnå bedst mulige resultater.

Vores klatrenet benyttes også til mere seriøse formål, og vi har leveret klatrenet i alle størrelser og mål til øvelsesnet hos både militæret og Falck.

Vi kan levere net til alle formål, i slidstærk og langtidsholdbar kvalitet også håndboldnet, fodboldnet og golfnet. Kontakt os for nærmere information.