Transportnet

Transportnet

Når man skal transportere større mængder gods i en åben container, trailer eller lastbil, er det vigtigt, at man kan sikre godset med et solidt transportnet, der er nemt at spænde ud over godset.

Hos Comet Trawl producerer vi containernet, lastbilnet og trailernet i alle ønskelige størrelser og til alle formål. Vi tilpasser maskestørrelse og materiale til kundens behov. Alle vores net er kantsyede og forsynet med stropper til fastgørelse. Vi har leveret transportnet til alle tænkelige formal fra vores vodbinderier i Esbjerg og Thyborøn til resten af Danmark.

Vi producerer net på mål til at binde for ladets åbning, så godset ikke falder ud, når man åbner dørene. Det skal sikre, at godset bliver i lastbilen efter transport.

Vi kan binde net i alle størrelser og til alle formål. Vores erfaringer fortæller os, at ingen transportnet er ens, og oftest skal nettet tilpasses den enkelte kundes behov, derfor bruger vi gerne god tid på dialogen med kunde, før vi producerer det endelige net.

Vi leverer også reb og wire i alle afskygninger, og vi anbefaler Dynema slæbetov, som har den fordel, at det ikke kan strækkes. Derved opnår man et mere stabilt træk, når man skal trække tunge vogne fri, der er kørt fast, eller andet gods efter sit køretøj. Dynema er ligeså stærkt som en wire, men det vejer ingenting og er nemt at håndtere. Derfor er det nemt at arbejde med, og det er nemt at pakke med i sin vogn.