Offshore

Reb- wireløsninger til Offshore branchen

Offshore branchen er en branche i konstant bevægelse og udvikling. Det kræver ofte arbejdsopgaver i højrisikoområder. Hos Comet Trawl har vi produceret og leveret sikkerhedsnet og net til afskærmning, samt mange varianter af reb- og wireløsninger til offshore industrien.


Sikkerhedsnet/beskyttelsesnet

Certificerede sikkerhedsnet og gangwaysnet er vigtige redskaber, der skal sikre alle medarbejdere i offshore industrien, hvor der arbejdes i store højder eller med fare for at falde over bord. Sikkerhedsnettet yder ikke alene faldsikkerhed for de personer, der arbejder over nettet – det yder også beskyttelse mod nedfaldende genstande for personer, der arbejder under nettet.

 

Afskærmningsnet

Ordet siger nærmest sig selv – et net, der afskærmer, og det har adskillige anvendelsesmuligheder i forskellige situationer og erhverv. Vi leverer mange afskærmningsnet til brug på boreplatforme, det kan være til gangbroer og andre områder, hvor afskærmning er et krav og en nødvendighed.

 

Løftenet

Vi producerer godkendte løftenet til offshore industrien. Løftenettets primære funktion er at løfte forskellige materialer med forskellig vægt ombord. Løfteopgaverne kan variere alt efter hvilket materiale, der skal løftes. Det kan være kompressorer, maskiner, værktøj eller andet, der skal løftes ombord.

Vi leverer reb, wire, snor og dynema til alle formål i Offshoreindustrien.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at guide og vejlede jer til den bedste løsning…

Vi arbejder for eksempel for