Vindmøller / Vortex

Vortex - en løsning specielt produceret til vindmølle industrien

Hos Comet Trawl har vi udviklet specialløsninger til specielle opgaver.

Til vindmølleproducenterne, her i blandt Siemens, har lavet en specialløsning, som vi kalder for en Vortex. Oversat til dansk betyder det hvirvelvind, og er en unik løsning, der skal sørge for, at vindmølletårnet ikke går i svingninger, når det fragtes eller står og venter på, at huset bliver monteret på topppen.

 

Vores mangeårige erfaringer indenfor arbejde med reb, wire, udstyr og vodbindere gør os i stand til at producere unikke løsninger, der er skræddersyet til bestemte formål. Vi leverer specialløsninger, der er produceret på vores vodbinderier i Esbjerg og Thyborøn til alle slags virksomheder i Danmark, Norden og hele Europa.

Windbreaker

Vortex er en windbreaker, der er lavet af skum, net og snor, hvis primære funktion er at aflede vind. Vortexen snoes rundt om tårnet og skaber dermed en bane for vinde, som forhindrer tårnet i at gå i svingninger. Nettet beskytter tårnet mod slidtage og ridser.

Det er effektivt på landjorden og når tårnene fragtes på skib til deres destination fordi de stabiliserer de ufærdige tårne ved fragt efter opbygning.

Vi kan udvikle og producere specialløsninger til alle formål, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at guide og vejlede jer til den bedste løsning…

Vi arbejder for eksempel for