Specialproduktion

Specialproduktion

Hos Comet Trawl har vi udviklet specialløsninger til specielle opgaver. Vores mangeårige erfaringer indenfor arbejde med reb, wire, udstyr og vodbindere gør os i stand til at producere unikke løsninger, der er skræddersyet til bestemte formål. Vi leverer specialløsninger, der er produceret på vores vodbinderier i Esbjerg og Thyborøn til alle slags virksomheder i Danmark, Norden og hele Europa.

Vortex

Til vindmølleproducenterne har lavet en specialløsning, som vi kalder for en Vortex. Oversat til dansk betyder det hvirvelvind, og er en unik løsning, der skal sørge for, at vindmølletårnet ikke går i svingninger, når det fragtes eller står og venter på, at huset bliver monteret på topppen.

Vortex er en windbreaker, der er lavet af skum, net og snor, hvis primære funktion er at aflede vind. Vortexen snoes rundt om tårnet og skaber dermed en bane for vinde, som forhindrer tårnet i at gå i svingninger. Nettet beskytter tårnet mod slidtage og ridser.

Det er effektivt på landjorden og når tårnene fragtes på skib til deres destination fordi de stabiliserer de ufærdige tårne ved fragt efter opbygning.

Svagled

Et svagled er en wire, der er designet til at springe, når belastningen på leddet bliver for høj.

Til Viking producerer vi specialfremstillede svagled og Bowsing-eleastikker, som holder redningsbådene tæt på skibet. Svagleddet er må wirestropper, der monteres på redningsbåden og bowsingelastikken.  Den har to funktioner, at forbinde elastik med redningsbåd og at springe, når den når den udsattes for en bestemt belastning.

Svagleddet skal springe, når trækket bliver for stort og skal sikre, at redningsbåden slipper kontakten med skibet, så redningsbåden ikke bliver trukket med ned på havbunden, hvis skibet skulle gå ned.

Et svagled består af en metalwire i 2 beslag, der springer, når belastningen bliver for stor.

Vi kan udvikle og producere specialløsninger til alle formål, så kontakt os for en uforpligtende snak.