Sports- og aktivitetsnet

Løsninger til stadioner og sports aktiviteter

I sportens verden benytter man net til flere forskellige ting. Det kan være net til bolde, afskærmning på sportsarenaer, legenet og klatrenet.

 

Hos Comet Trawl har vi leveret sportsnet i mange størrelser og afskygninger til mange forskellige funktioner. Vi har derfor opbygget en solid erfaringsbase indenfor denne gren af net produktion.

Net til sportsarenaer

Vi har leveret sikkerhedsnet mellem bane og tilskuere på sportsarenaer, og sikkerhedsnet til udebaneafsnit. At lave sikkerhedsnet og afskærmningsnet til sportsarenaer og idrætshaller kræver en forståelse for publikums behov, samtidig med, at nettet skal fungere som sikkerhed for både publikum og spillerne på banen. Et sikkerhedsnet til sportsarenaer og idrætshaller må ikke være for tykt, og samlingerne må ikke være synlige eller blokere for publikums udsyn til banen.

 

Vi levere net til alle typer kunder, fra topprofessionelle sportsklubber til amatøridrætsforeninger og til skolelegepladser. Vores afskærmningsnet kan blandt andet opleves på Jysk Park Silkeborg Stadium – Vejle Stadium  og Blue Water Arena Esbjerg  og på diverse ishockey-arenaer, hvor de sørger for sikkerheden mellem publikum og banen.

Naturlegepladser og idrætsklubber

Vi leverer både klatrenet og edderkoppenet til naturlegepladser og til Dansk Firma Idræt. Begge kan leveres i tov eller taifun med den korrekte maskestørrelse, der følger lovkravene på området. Edderkoppenet benyttes af Dansk Firma Idræt til motorik øvelser og tekniktræning, hvor anvender forskellige teknikker til at opnå bedst mulige resultater.

 

Vores klatrenet benyttes også til mere seriøse formål, og vi har leveret klatrenet i alle størrelser og mål til øvelsesnet hos både militæret og Falck.

 

Vi kan levere net til alle formål, i slidstærk og langtidsholdbar kvalitet også håndboldnet, fodboldnet og golfnet. Kontakt os for nærmere information.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at guide og vejlede jer til den bedste løsning…

Vi arbejder for eksempel for