Afskærmning og sikkerhedsnet

Alt i afskærmning og sikkerhedsnet

Afskærmningsnet og sikkerhedsnet er ikke noget, man tænker på før den dag, det ikke er der. Hos Comet Trawl leverer vi både afskærmningsnet og sikkerhedsnet til mange forskellige brancher, her iblandt offshore industrien og vindmølleindustrien, hvor både Siemens  Gamesa og Viking Life-Saving Equiment benytter vores net og tilbehør, når de skal forbedre sikkerheden .

 

Vi kan Levere Wirenet / Weebnet fra JACOB robe system . Det bruges overalt hvor der er krav til holdbarhed og arkitektonisk udseende. Wirenet er lavet i rustfri wire fra 1 mm og op til 3 mm . Bruges især til Sikkerhedsnet -udfyldning i gelænder – afskærmning – Zoo – beplantning af facader. Se www.Inoxline.dk.

Sikkerhedsnet

Vores sikkerhedsnet som er godkendt efter EN 1263-1  bruges i alle tænkelige sammenhænge og mindsker sandsynligheden for arbejdsulykker. Sikkerhedsnettet og er et vigtigt værktøj, der skal sikre alle medarbejdere på en arbejdsplads, hvor der arbejdes i store højder . Det kunne være i forbindelse med tagarbejde eller byggeri i højden. Sikkerhedsnettet yder ikke alene faldsikkerhed for de personer, der arbejder over nettet – det yder også beskyttelse mod nedfaldende genstande for personer, der arbejder under nettet.

 

Der benyttes altid faldsikringsnet ved store byggerier. Vores faldsikringsnet blev blandt andet benyttet, da man byggede Storebæltsbroen, og man kan også se dem i Vestre Fængsel.

 

Vindmølleindustrien benytter vores faldsikringsnet inde i selve vindmøllerøret, når dette bygges.

 

Vi producerer deciderede beskyttelsesnet til for eksempel redningsfartøjer, og vi producerer net til deres redningsringe.

Afskærmningsnet

Ordet siger nærmest sig selv – et afskærmningsnet afskærmer, og det har adskillige anvendelsesmuligheder i forskellige situationer til privat og erhverv.

Hos Comet Trawl har vi produceret afskærmningsnet til mange forskellige formål  Feks. til Tivoli  – Lego – Mærsk – Esvagt   og i andre sammenhænge, hvor det er nødvendigt at skærme af.

 

Vi producerer både fintmaskede afskærmningsnet, der kan bruges til vindafskærmning og net med større masker, som er gode til for eksempel sportsarenaer og idrætshaller. De kaldes også for gelændernet, stilladsnet, spærrenet eller byggeskærmsnet alt efter hvilken funktion, nettet er tiltænkt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi står klar til at guide og vejlede jer til den bedste løsning…

Vi arbejder for eksempel for